Rólunk

Ismerd meg csapatunkat!

Szakembereinkkel egyesületi keretek között 20 éve foglalkozunk a munkaerőpiac fejlesztésével. Évek alatt több száz szociálpolitikus, szociológus, szociálismunkás, szociálpedagógus, pedagógus, tréner és tanácsadó számára biztosítottunk szakmai együttműködést, és továbbképzést.
Szakpolitikai egyeztetések, munkáltatói workshopok és kerekasztal megbeszélések mellett, felzárkóztató, közösségfejlesztő és esélyegyenlőségi programok megvalósítására fókuszálunk. Különösen nagy figyelmet fordítunk a fiatalok szakmaválasztására és az álláskereső személyek munkavállalásra történő felkészítésére.

Az Ability Work program csapata

Kovács Zsuzsanna
A CSAT Egyesület vezetője, projektvezető, tanácsadó-tréner, történelem és néprajz szakos pedagógus
Fontos számomra a hiteles és magas színvonalú szakmai munka. Munkám során az együttműködés gördülékenységét és hatékonyságát biztosítom a civil, az állami és az üzleti szféra között. Szakmai koncepciók kialakításával, képzési-foglalkoztatási projektek megálmodásával és operatív megvalósításával a foglalkoztathatóság jelentős javításához szeretnék hozzájárulni régiós és országos szinten
Novotni Edit
Az Ability Work szakmai vezetője, szociálpolitikus, munkaerőpiaci tanácsadó, tréner, life és business coach
Munkám során közreműködök az Ability Work munkavállalásra felkészítő innovációinak kidolgozásában, HR és munkáltatói kapcsolatok bővítésében, valamint a pályázat előrehaladásának és a szakmai csapat működésének összehangolásában.
Szerepi Anna
Szociológus, társadalomtudományi kutató, Munkaerő-piaci szolgáltatási szakértő
Az Ability Work projektben elsődleges feladatom a módszertani fejlesztés és innováció vezetése, a projektet kísérő kutatás koordinálása, illetve a társszervezetekkel és – projektekkel való partnerségek kialakítása.
Novotni Anita
Képzési koordinátor, Környezettechnológiai szakmérnök, okleveles agrármérnök, mérnöktanár
A munkaköröm kapcsán közreműködök az Ability Work projekt munkaerőpiaci kompetenciafejlesztő tevékenységében, valamint a felnőttképzéssel kapcsolatos engedélyeztetési és szervezési feladatok ellátásában.
Dr. Takács Judit
Országos KID Egyesület Elnöke, Konzorciumi partner vezetője, jogász, az Ability Work debreceni műhelyének szolgáltatás szervezője
Elsődleges feladatom az Országos KID Egyesület, mint Konzorciumi Partner által vállalt feladatok biztosítása, kapcsolattartás az együttműködő cégekkel, munkáltatókkal, valamint a projekttel összefüggő marketing tevékenység előmozdítása.
Dr. Guba Zsuzsanna
Az Ability Work debreceni műhelyének pszichoszociális tanácsadója és mentora, biológus
A CSAT Egyesület munkatársaként pszicho-szociális mentorként veszek részt a projekt megvalósításában az ügyfelek toborzásával és a projektben történő aktív részvételük segítésével valamint a szociális problémáik megoldásához adott tanácsadói munkámmal.
Somogyi Vivien
Az Ability Work debreceni műhelyének pszicho-szociális tanácsadója és mentora, szociálpedagógus
Feladataim közé tartozik az ügyfelek toborzása, tájékoztatása, mentorálasa, és a folyamatos kapcsolattartás, majd a nyomon követésük (utógondozásuk). Bármilyen magánéleti és szociális probléma esetén bizalommal fordulhatnak hozzám ügyfeleink.
Kiss Csaba
Az Ability Work munkaerőpiaci tanácsadója
Szentesi Péterné
Az Ability Work pénzügyi vezetője
Tóth Benjámin
Az Ability Work informatikusa
Tóth Judit
Az Ability Work projekt asszisztense
A projekthez kapcsolódó szakmai és pénzügyi folyamatok asszisztensi feladatainak ellátását végzem.
Borbélyné Fülöp Hajnalka
Tetétlen Községi Önkormányzat Polgármestere, Konzorciumi Partner vezetője
Háló Attiláné
Az Ability Work tetétleni műhelyének munkaerő-piaci tanácsadója és foglalkoztatás szervezője
Munkaerő-piaci tanácsadóként feladatom, a résztvevők számára a munkaerőpiacra történő kilépés támogatása, továbbá tájékoztatása a meglévő munkaerő piaci helyzetről, valamint a felmerülő munkalehetőségekről. Információt nyújtok az állás-, továbbtanulási- és képzési lehetőségekről. Feladatom a munkáltatókkal való kapcsolattartás, a munkapróba megszervezése és lebonyolítása a programban résztvevők számára.
Teleki Tímea
Az Ability Work tetétleni műhelyének pszicho-szociális tanácsadója és mentora
Munkám során segítséget nyújtok a résztvevőknek a programba való beilleszkedésben és támogatást nyújtok a résztvevők szociális és személyes problémáinak megoldásában. Segítem a résztvevőket az igény szerinti szakmai képzésbe irányításban, valamint a műhelyből való kilépésük után, mentorálásukban. Feladataim közé tartozik a célcsoport felkeresése, toborzása.