Munkáltatóknak

Tisztelt Cégvezető!

Az Ability Work innovációs csapat nevében szeretnénk figyelmébe ajánlani szolgáltatásunkat.

Kompetenciafejlesztő szakemberekként közel 20 éve foglalkozunk az álláskeresők munkaerő-piaci integrációjával, és mi is tapasztaljuk, mennyire megváltozott a munkaerő toborzás helyzete. Kevés jelentkezőből nehéz alkalmas személyt választani, hiszen ma már a jelentkezők jelentős része nem felel meg az átlagos munkáltatói elvárásoknak.

Az Ability Work égisze alatt azokat a munkavállalói kulcskompetenciákat fejlesztjük, melyeknek köszönhetően az állásra jelentkezők motivációja, alkalmazkodó képessége, lojalitása, és teljesítő képessége magasabb szintet ér el.

Nemzetközi projekt tapasztalatok alapján 10 kompetenciát fejlesztünk tanműhelyeinkben, ahonnan a kilépők, a szervezett munkapróbáink eredményeként, már állásajánlattal rendelkeznek.

Legyen az elsők között!

Az Önök cége most élhet az általunk nyújtott előnyökkel és elsők között választhat leendő munkavállalókat.

Egyéni megállapodás keretében, lehetőséget biztosítunk az Ability Work programot elvégzők munkaalkalmasságának megfigyelésére próbamunka keretében (az Önök cégénél kijelölt munkaállomáson, vagy tanműhelyeinkben). Ezzel hozzájárulva céges igényeik teljesítéséhez.

Másrészt felhívjuk figyelmét arra, hogy több mint 5000 ügyféllel szerzett tanácsadói tapasztalatunk alapján az álláskeresők 98%-a jelöli meg súlyos hiányosságként, hogy az álláshirdetésre beküldött pályázatukra semmilyen visszajelzést nem kapnak. Ezt, az adott cégekről kialakult negatív képet, pedig a megkérdezettek 60%-a meg is osztja ismeretségi körében.

Az eredmények minket igazolnak

Kezdeményezésünk, hogy az Önökhöz jelentkező, de fel nem vett jelentkezők kapjanak értesítést az Ability Work programról. Ehhez mi készítettünk egy kiértesítő levelet, amennyiben ezt továbbküldi az elutasított jelölteknek, ők felvehetik velünk a kapcsolatot.

Ezáltal nagyban javul az Önök megítélése, és programunkkal való együttműködés a fluktuációra is tartós megoldást kínál!

A projekt sikerei számokban

0 %
A programban résztvevők 98% felismerte, hogy milyen tevékenységekben a legsikeresebb
0
3 hónap alatt 3 műhelyben tevékenykednek a résztvevők
0
13 szakértő aktívan dolgozik a résztvevők fejlesztésén
0 %
A résztvevők 90%-a program ideje alatt vagy az azt követő 1 hónapon belülkikerült a munkaerőpiacra

Lépjen kapcsolatba velünk!